Nattbakad karré från svensk pigghamgris, Lollo biando, svartvitlöksmajo, cheddarost, syrad rödlök, serveras med patatas bravas.
Serveras med soyapicklat ägg, pak choy, råhyvlad rädisa, koriander, brytbönor, vårlök och svartvitlöks majonnäs.
Välj mellan:
• Kyckling
• Pulled oumph
• Handskalade räkor
Serveras med ägg, dillmajonnäs, råkostsallad, syrad rödlök och citron.
Hemmagjord pesto på madel, cashew och ramslök, serveras med burrata ost, ruccola och färska örter.
Hemmagjord pesto på mandel, cashew
och ramslök, ruccola och färska örter.
Välj mellan:
• Kyckling
• Burrata ost
Tunt skivad oxfilé serveras med kapris, ruccola, italiensk hårdost, balsamico samt vårlökskräm.
Skagen på handskalade räkor serveras i bao bun-bröd, syrad rödlök, forellrom och dillsallad.
Serveras med löskokt ägg, finhackad rödlök, gräslök, vispad creme fraîche, nypotatis och knäckat smör.
Krämigburrata ost serveras med svenska tomater, svartpeppar, basilika rostade pistagenötter och vinaigrette på citronskal och honung.
Serveras med grillad hjärtsallad, buerre blanc, forellrom, vårlökskräm, knippmorot och svensk nypotatis.
Serveras med grillad hjärtsallad, kryddsmör, sotad steklök, svensk nypotatis, rödvinssky och färska örter.
Serveras med soyapicklat ägg, pak choy, råhyvlad rädisa, koriander, brytbönor, vårlök och svartvitlöks majonnäs.
Välj mellan:
• Kyckling
• Pulled oumph
• Handskalade räkor
Nattbakad karré från svensk pigghamgris, Lollo biando, svartvitlöksmajo, syrad rödlök, serveras med patatas bravas och padrones.
Hemmagjord pesto på madel, cashew och ramslök, serveras med burrata ost, ruccola och färska örter.